Ska du göra en företagsöverlåtelse?

Du som ska göra en företagsöverlåtelse, du kan anlita bra hjälp med detta. När det gäller företagsöverlåtelse så är det ju mycket som ska klaffa. Du kan med fördel vända dig till Företag & Kommersiella Fastigheter som har en lång erfarenhet av detta. De jobbar med transaktioner av olika slag samt att de samarbetar med olika experter samt advokater. Det är flera fördelar för dig att anlita detta företag:

  • Helhetslösning
  • Fri konsultation
  • Inga startavgifter
  • Tillgång till erfarna rådgivare, samt även Sveriges främsta experter inom ekonomi, juridik, moms och skatt

Företag & Kommersiella Fastigheter är en seriös aktör som inte arbetar med köpmäklare. Det skapar bättre förutsättningar för dig som ska sälja.

Vill du överlåta ditt företag?

Du som har planer på att göra en företagsöverlåtelse, du kan vända dig till Företag & Kommersiella Fastigheter. Hos dem arbetar det transaktionsrådgivare inom verksamhetsöverlåtelser så väl som inom kommersiella fastighetstransaktioner. Att sälja ett företag och låta någon annan ta över det, det sker genom en process som kan vara svår att hantera på egen hand. Dessutom är det så att det finns flera varianter av överlåtelser så som inkråmsöverlåtelse och aktieöverlåtelse.

Få hjälp kring din verksamhetsöverlåtelse

Det kan vara en god idé att anlita Företag & Kommersiella Fastigheter då de kan hjälpa dig med din verksamhetsöverlåtelse samt att de även kan detta med kommersiella fastighetstransaktioner. Hos detta företag kan du även få bra rådgivning och en fri konsultation. Då kan du få en genomgång och analys av din fastighet eller ditt bolag. Sedan en granskning av alla delar så att försäljningen eller överlåtelsen blir som du önskar.