Anlita städ i Åre

Vet du att du kan anlita städ i Åre. Du kan få hjälp med städ i Åre på flera sätt. Antingen kan de hjälpa dig med städning om du har en stuga eller fler du hyr ut, eller så kan du anlita dem för att städa ditt eget hem. Företaget heter Åre Travel och de har en mängd olika tjänster. Allt från fastighetsskötsel till gästservice och städning.

Du som hyr ut i Åre kan ha stor nytta av detta företag eftersom de kan ta hand om det mesta. De kan ta emot gästerna, ge dem nycklar samt se till att det är städat och fint.

När du har behov av städning i Åre

Du som har behov av städ i Åre för ditt eget hem kan också välja att vända dig till Åre Travel då de har en separat städtjänst. Där erbjuds alla typer av städning så som:

  • Hemstäd
  • Företagsstäd
  • Kontorsstäd
  • Avresestäd
  • Flyttstäd

Detta företag kan du även anlita om du vill få alla fönster putsade så väl som de utför fasadtvätt.

När du behöver service i Åre

Om du äger en stuga i Åre och känner att du vill hyra ut den de perioder du inte är där då kan du få hjälp med det via Åre Travel. Det kan även du som äger flera fastigheter få! Detta företag har så kallade mood managers som kan ta hand om olika delar. Bland annat kan du få hjälp med att hyra ut, lämna ut nycklar, att gästerna tas om hand på bra sätt samt att det blir städat efter gästerna åkt.